- Obecnie brak na stanie
Skład: 80% sok z ekologicznych malin, 20% ekologiczny cukier trzcinowy.
Pojemność: 500 ml
Historia musztardy z Kcyni sięga końca lat 50. XX wieku.
Tajemnica wysokiej jakości tej musztardy tkwiła w procesie produkcji z wykorzystaniem maszyn niemieckich z okresu międzywojennego oraz szwajcarskich młynów żarnowych.
Wytwórnia musztardy w Kcyni przestała działać w 1993 roku i wznowiła działalność w 2013 roku bazując na starych recepturach.
Dziś otrzymują Państwo naturalne musztardy najwyższej jakości, bez jakichkolwiek konserwantów, barwników czy przeciwutleniaczy.
Zapraszamy do sprawdzenia naszej oferty.
A'la dijon. Istna fabryka endorfin ukryta w niepozornym, gustownym słoiczku.
Dzięki drobno zmielonym ziarnom gorczycy czujemy prawdziwy ogień w ustach. Spróbuj „a zioniesz ogniem...”
Najlepiej smakuje do smażonych serów, grillowanych mięs, wędlin, kanapek i sałatek warzywnych.