Firma powstała w 1993 roku jako firma specjalizująca się w produkcji makaronów. W 1997 roku wybudowany został nowy zakład w celu rozszerzenia produkcji o ciastka. Od 1999 roku zdecydowaliśmy się na zmianę charakterystyki naszych produktów na żywność funkcjonalną, czyli wzbogaconą o składniki odżywcze lub z usuniętymi czynnikami alergicznymi.

Wieloletnie doświadczenie i praca naukowa zaowocowały powstaniem nowych produktów ciastkarskich i makaronowych. Nowe produkty powstają w oparciu o własne technologie chronione prawem patentowym i zarejestrowanymi znakami towarowymi.

Nasze produkty zostały wyróżnione najwyższymi ocenami specjalistów przetwórstwa spożywczego oraz zdobyły wiele wyróżnień zarówno w konkursach regionalnych, jak i ogólnopolskich.

Przepyszne ciasteczka słodzone fruktozą.

Ciacha mogą być wyśmienitym dodatkiem do kawy lub herbaty ale głównie powinniśmy traktować je jako przekąskę. Mogą być spożywane między posiłkami, w podróży czy też w pracy. W dodatku są odżywcze, smaczne i bardzo sycące.

w tej samej kategorii

16 innych produktów w tej samej kategorii: