Skład: batat BIO.
Waga: 18g
Skład: mąka pszenna, otręby pszenne 10,3 %, płatki owsiane, tłuszcz cukierniczy, fruktoza, kakao 2 %, siemię lniane, sezam, słonecznik, aromat maślany, przyprawa kurkuma, substancja konserwująca – rozmaryn.
Produkt może zawierać jaja, mleko, orzeszki arachidowe oraz inne orzechy. Zawierają cukry naturalnie występujące w surowcach.
Waga opakowania: 120g
Firma powstała w 1993 roku jako firma specjalizująca się w produkcji makaronów. W 1997 roku wybudowany został nowy zakład w celu rozszerzenia produkcji o ciastka. Od 1999 roku zdecydowaliśmy się na zmianę charakterystyki naszych produktów na żywność funkcjonalną, czyli wzbogaconą o składniki odżywcze lub z usuniętymi czynnikami alergicznymi.
Wieloletnie doświadczenie i praca naukowa zaowocowały powstaniem nowych produktów ciastkarskich i makaronowych. Nowe produkty powstają w oparciu o własne technologie chronione prawem patentowym i zarejestrowanymi znakami towarowymi.
Nasze produkty zostały wyróżnione najwyższymi ocenami specjalistów przetwórstwa spożywczego oraz zdobyły wiele wyróżnień zarówno w konkursach regionalnych, jak i ogólnopolskich.
Przepyszne ciasteczka słodzone fruktozą.
Ciastka te mogą być wyśmienitym dodatkiem do kawy lub herbaty ale głównie powinniśmy traktować je jako przekąskę. Mogą być spożywane między posiłkami, w podróży czy też w pracy. W dodatku są odżywcze, smaczne i bardzo sycące.