- Obecnie brak na stanie
Skład: skrobia, maliny liofilizowane (5,5%), barwnik (betanina), aromat, substancja słodząca (sukraloza).
Waga: 38g
Skład: czekolada 84,73% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku z mleka, tłuszcz mleczny, mleko pełne w proszku, emulgator lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), mango liofilizowane 13%, jabłko liofilizowane 2%, składnik koloryzujący: kurkuma. Masa kakaowa 36,5% kakao.
Waga: 100g
Rodzinna marka stworzona w oparciu o wielopokoleniowe doświadczenie w branży spożywczej. Żyjąc w dobie globalnego konsumpcjonizmu wychodzimy naprzeciw zasadzie „szybko i dużo” tworząc produkty wysokiej jakości ze starannie dobranych składników.
Łączymy tradycyjne receptury z nowoczesnym wykonaniem, dlatego w naszej ofercie znajdziesz zarówno produkty w domowych klimatach jak i nowoczesnej szacie graficznej. Wszystkie nasze wyroby charakteryzuje jednak wysoka zawartość owoców lub warzyw a brak sztucznych barwników i konserwantów jest dla nas standardem.
Wspieramy polskie rolnictwo ekologiczne, dlatego w ofercie znajdują się produkty z certyfikatem Bio. Dokładamy również wszelkich starań, aby jak najwięcej surowców do produkcji pochodziło z Polski.
Przedstawiamy w 100% naturalne mango liofilizowane w czekoladzie mlecznej.
Liofilizacja jest to proces, który służy do konserwowania owoców. Polega na usunięciu wody z zamrożonego produktu - lód przechodzi w parę wodną, pomijając przy tym stan ciekły. Dzięki liofilizacji produkty przede wszystkim zachowują swój smak, zapach oraz zachowują wszystkie wartości odżywcze.
Owoce liofilizowane w czekoladzie to doskonała przekąska do porannej kawy czy herbatki.