Składniki: migdały, orzechy ziemne, gorzka czekolada, pasta z orzechów ziemnych, miód, syrop ryżowy, proso ekspandowane, siemię lniane, sól morska
Waga: 54g
Naszą pasję, zamiłowanie do zbóż i roślin kontynuujemy od ponad ćwierć wieku. Jesteśmy polskim producentem z polskimi tradycjami, dlatego dla nas najważniejsza jest jakość produktów, a co za tym idzie zadowolenie klienta.
Jesteśmy obecnie jedną z wiodących firm zajmujących się produkcją i sprzedażą m.in. wafli, kasz, ryżu, płatków, zbóż ekspandowanych oraz produktów strączkowych na polskim rynku. Nasze produkty są dostępne w niemal każdym regionie kraju, jak również za granicą.
Naszym celem jest bycie przedsiębiorstwem kreatywnym, nowoczesnym i spełniającym wymogi nawet najbardziej wymagających konsumentów.
Dobieramy wyłącznie wysokiej jakości surowce, współpracując zarówno z międzynarodowymi potentatami zbożowymi jak i również z małymi polskimi formami rodzinnymi. Dzięki temu nasze produkty są pełne wartości odżywczych.
Nasze produkty wpisują się w piramidę zdrowego żywienia i są wykorzystywane w dietetyce.
Wafle z soczewicy to kolejna nowość w linii wafli Lestello. Są w 100% naturalne, nie zawierają żadnych sztucznych dodatków, barwników i aromatów. Głównym ich składnikiem jest mąka z soczewicy, która stanowi doskonałe źródło białka, błonnika oraz wielu cennych składników mineralnych i witamin. Jest bogata w żelazo, kwas foliowy, potas, a także witaminy z grupy B.
Wafle nie zawierają glutenu, ani żadnych innych alergenów.
Świetnie sprawdzą się jako zamiennik pieczywa lub smaczna i pożywna przekąska w ciągu dnia.