- Obecnie brak na stanie
Skład: mięso wieprzowe (99%), sos sojowy, ocet jabłkowy, pieprz cayenne, pieprz czarny.
Waga: 30g
100% NATURALNEGO SMAKU
Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych, które są wytwarzane metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury, wyłącznie z naturalnego, świeżego mięsa.
Do produkcji naszych wyrobów podchodzimy z pasją, przekłada się to na ich smak – smak tradycji.
Wszystkie nasze wyroby są produkowane z najwyższej jakości składników, pasteryzowane są w tradycyjny sposób. Dzięki tradycyjnemu procesowi produkcji posiadają wspaniały smak, który cieszy się uznaniem coraz większego grona smakoszy.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi produktami!
Wątrobianka po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury.
Konsystencja wątrobianki jest kremista przez co łatwo rozsmarowywuje się na kanapkach.
Produkt jest bardzo smaczny, cechuje go niepowtarzalność smaku, co z kolei jest sygnalizowane przez naszych odbiorców.