- Obecnie brak na stanie
Skład: mięso wieprzowe (99%), sos sojowy, ocet jabłkowy.
Waga: 30g
100% NATURALNEGO SMAKU
Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych, które są wytwarzane metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury, wyłącznie z naturalnego, świeżego mięsa.
Do produkcji naszych wyrobów podchodzimy z pasją, przekłada się to na ich smak – smak tradycji.
Wszystkie nasze wyroby są produkowane z najwyższej jakości składników, pasteryzowane są w tradycyjny sposób. Dzięki tradycyjnemu procesowi produkcji posiadają wspaniały smak, który cieszy się uznaniem coraz większego grona smakoszy.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi produktami!
Salceson po świniobiciu w słoiku jest wyrobem pasteryzowanym, produkowanym metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury.
Barwa jasno różowa, masa produktu zwarta, krucha.
Idealnie nadaje się na kanapki, do spożycia na zimno.