- Obecnie brak na stanie
Skład: Mięso wieprzowe 74%, woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, żelatyna wieprzowa, peklosól, glukoza, białko wieprzowe, białko mleka Mleko, ekstrakty przypraw, aromat soja pszenica.
Waga: 200g
100% NATURALNEGO SMAKU
Zajmujemy się produkcją wyrobów mięsnych, które są wytwarzane metodą tradycyjną w oparciu o własne receptury, wyłącznie z naturalnego, świeżego mięsa.
Do produkcji naszych wyrobów podchodzimy z pasją, przekłada się to na ich smak – smak tradycji.
Wszystkie nasze wyroby są produkowane z najwyższej jakości składników, pasteryzowane są w tradycyjny sposób. Dzięki tradycyjnemu procesowi produkcji posiadają wspaniały smak, który cieszy się uznaniem coraz większego grona smakoszy.
Zachęcamy do zapoznania się z naszymi produktami!
Specjał golonkowy to produkt produkowany metodą tradycyjną, to mięso z trybowanej golonki otoczone zwartą i przeźroczystą galaretą, zamknięte w słoiku. Barwa zewnętrzna w kolorze jasno różowym.
Dla smakoszy golonki w każdej postaci, ten produkt stanowi ucztę smakową. Mięso jest aromatyczne i kruche.
Produkt ten należy spożywać na zimno, do pokrojenia i obłożenia na kanapkę.