Skład: wiórki kokosowe 53,2%, mąka kokosowa 20,6%, syrop z agawy, czekolada (miazga kakaowa, substancja słodząca: erytrytol, tłuszcz kakaowy).
Waga opakowania: 33g
Manufaktura Cieleśnica powstała z pasji do smakowania życia i czerpania pełnymi garściami z otaczającej nas natury. Wierzymy, że przyroda ma niesamowitą moc, która nam sprzyja! Żyjemy zgodnie z rytmem pół roku. Produkcja odbywa się sezonowo, z cyklem zbiorów. Wartością Manufaktury są receptury na tradycyjne przetwory, które z pasją urozmaicamy o nowoczesne połączenie smaków.
Nasze smaki płynące z natury opierają się nie tylko na tradycyjnych przepisach, ale i na nowatorskich połączeniach składników. Zioła południowego Podlasia łączymy z najlepszymi Polskimi owocami.
Pragniemy dzielić się z Państwem tym co najlepsze. Niebiańskie połączenie moreli z lawendą zapewni niesamowite doznania smakowe.
Bez konserwantów, barwników, sztucznych aromatów.
Niewielka ilość dodana do herbaty, kawy, deseru, kremu czy ciasta zapewni Ci rozkoszny smak. Mały luksus każdego dnia.
Doskonały dodatek do herbaty, ciast, wypieków, deserów, lodów, ciasteczek oraz jedzenia łyżką ;)